zaterdag 18 september 2010

Breda HBO Intro Festival 2010



16 september vond het HBO intro festival in Breda (en in Den Bosch) plaats! Natuurlijk moest ik daar naartoe! Heel de grote markt stond vol met podia en keiharde bass-installaties die een spectaculaire avond moesten garanderen! Dankzij optredens van o.a. de Partysquad, Bassjackers, Ralvero & Vato Gonzalez stond de hele binnenstad van Breda bommetje vol!

Wat de meeste mensen niet weten is dat het intro festival niet alleen maar plaatsvondt om een leuk feestje te bouwen dat iedereen na een week alweer vergeten is. Het doel van het festival is om alle nieuwe studenten kennis te laten maken met de stad, haar faciliteiten, haar inwoners en de studenten faciliteiten van de Hogescholen.

Elk jaar wordt de organisatie overgenomen door nieuwe studenten. Het is namelijk een festival georganiseerd vóór studenten, door studenten. Dit jaar zijn ze vanaf februari weer gestart om ook editie 2010 weer tot een groot succes te maken! En ondanks de hevige regenval, is dat zeker gelukt! De meeste regendruppels vallen immers naast je zullen we maar denken ;) !

heerlijk helder, met mijn klasgenootjes.



xxxx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten