zondag 15 augustus 2010

2nd day Milano: Zone Naviglio | Zone Solari

Milaan by night..

Het plan voor de avond was eigenlijk dat we naar Nhow zouden gaan, wat zich volgens het boekje in de wijkNaviglio/Solari bevond, maar nadat we na een paar eindeloze uitgestorven verpauperde straten bij het hotel aankwamen bleken er alleen maar castingbureau's te zitten en het hotel/loungebar was verhuisd naar Largo Augosto, een straat niet ver van het domplein.

*Nhow: Drink een koffie of neem een aperitivo tussen de modellen en de celebs in de bar van het superchique designhotel Nhow. Een lange tunnel brengt je naar de lobby van van het hotel met aansluitend het strakke, voornamelijk witte café. Neem een lekkere cocktail, zoals de 'nhow passion' met wodka, passievruchten en bosbessensap.
Omdat het al tegen etenstijd liep, waren we in eerste instantie van plan om sushi te gaan eten. Dat bleek alleen te ver voor onze pijnlijke voetjes en dus besloten we maar te gaan profiteren van het happyhour. happyhour is hier anders dan in Nederland. Je krijgt hier niet twee drankjes voor de prijs van 1, maar elk drankje - of je nou water neemt of een manhattan - kost 8 euro en daarbij mag je zoveel hapjes nemen als je maar wilt. zouden ze in Nederland ook eens in moeten voeren (:

Na een kort ritje in de metro (GODzijdank was het kort want ik zat 3 plaatsen naast een man die als een malle naar zweet en rotte vis stonk, gadver.) gingen we weer op zoek naar Nhow. Wat bleek? Dat het samen was gegaan met NH Hoteles en dat het niets minder was dan de simpele lobby van een een hotel waar alleen maar oude mensen zaten, wat een fail. Anyways, de nachten zijn lang hier dus besloten we G-lounge te zoeken. Volgens het boekje dé hotspot als je je een beetje tussen de modellen en celebs wil bevinden. Guess what? G-Lounge was gesloten. Hoe kon het ook anders..

*G-Lounge: De oudste biljartzaal van de stad, waar verschillende filmscènes zijn opgenomen. Tegenwoordig is G-lounge een glamourbar waar 's avonds vele modellen, fotografen en ontwerpers komen. Het souterrain met bogenplafonds, spiegels en zwartfluwelen banken geeft het gevoel van een enorme sfeervolle huiskamer.
Gelukkig was ons 'stamterrasje' op de dom wél het hele seizoen geopend en konden wij daar nog even lekker nagenieten en de rest van de avond vertoeven met een heeeeeerlijke( nee ik ben geen alcoholist) ..cocktail.


 frozen margarita fragola ♥











 Frozen daiquiri ..

 Yes, zo voelde ik dus me toen we dat hele stuk voor niets hadden gelopen..

 het lekkerste ijsje van Milaan gekocht bij gelateria rinomata. deze gelateria staat niet alleen bekend omdat het de oudste gelateria van Milaan is, maar ook om zijn superlekkere ijssmaak 'bacio' (gekonfijte kastanje).


roze limo !! ♥

Geen opmerkingen:

Een reactie posten